VI Trobada Escola d´Alimentació Fundació Eroski
VI Trobada Escola d´Alimentació Fundació Eroski
Alimentación equilibrada
¿Dónde estamos y hacia dónde vamos?
Qué nos depara la nutrición a futuro
A la VIa Trobada de l'Escola de l'Alimentació Fundació EROSKI seguim posant l'atenció en el foment d'una alimentació adequada i en uns hàbits de vida saludables, pilars bàsics de la nostra organització.
Aquest esdeveniment el presentem sota el nom "Alimentació equilibrada. On estem i cap a on anem?" A través de qüestions com què ens reserva la nutrició al futur, pretenem dur a terme un anàlisi en el que avaluarem quins són els propers reptes als que ens haurem d'enfrontar en l'àmbit de la nutrició. Per a esclarir-ho, partirem de les dades de l'Estudi Nutricional de la Població Espanyola (ENPE) promogut per la Fundació EROSKI que ens permetrà conèixer els patrons d'alimentació dels espanyols.
Així mateix, gràcies a la presència de prestigiosos experts, podrem conèixer més sobre els patrons d'alimentació de la societat basca, com apropar-nos de nou a la dieta mediterrània, dietes personalitzades a través de la nutrigenòmica, els efectes dels programes d'intervenció en els canvis de conducta cap a una alimentació més saludable o la relació entre l'alimentació i les emocions. A part de tot això, no oblidarem la gastronomia com a senyal d'identitat de la regió que acull aquesta VIa trobada i de la magnífica ubicació en el que tindran lloc els esdeveniments: el Basque Culinary Center en el que es formen els xefs del futur.
Vídeos
ENPE
Ponents
Concejala Delegada de Acción Social. Ayuntamiento de Donostia-San Sebastián.
Directora de Salut Pública i Addiccions. Departament de Salut. Govern Basc.
President de Grup EROSKI.
Servicio de Endocrinología y Nutrición, Hospital de Basurto
Director general de la Fundació EROSKI. Director de la revista EROSKI Consumer.
¿Cómo podemos mejorar la calidad de vida de los consumidores en relación con su salud?Catedrática del Departamento de Medicina Preventiva y Salud Publica, Ciencias de la Alimentación, Toxicología y Medicina Legal de la Universidad de Valencia e investigadora del CIBER Fisiopatología de la Obesidad y Nutrición
Área de Nutrición y Bromatología. Dpto. Farmacia y Ciencias de los Alimentos, Universidad del País Vasco UPV/EHU.
Director General. CEO de AZTI
Diputada Foral de Políticas Sociales
Directora deI+D+i delBasque Culinary Center
Chef investigador del Centro de I+D de Basque Culinary Center
Periodista. Presentadora Teleberri Fin de Semana EITB.